Pic | Το μήνυμα στήριξης του Μανώλη Βογιατζάκη στον Γιώργο Σίμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης προς τον προπονητή του ΟΦΗ.

Από την πρώτη στιγμή που ο 41χρονος τεχνικός ενημέρωσε την ομάδα για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, άπαντες βρέθηκαν στο πλευρό του στηρίζοντας τον ψυχολογικά σε ώρες που το χρειάζεται όσο περισσότερο.

Το ίδιο συνέβη και με τον Μανώλη Βογιατζάκη ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram έστειλε το μήνυμα του για τον Γιώργο Σίμο, και μεταξύ άλλων τόνισε “Κόουτς είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα σου!”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος στην οικογένειά μας! Ο ορισμός του “εμείς πάνω από το εγώ”. Κόουτς είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα σου! #Repost @oficretefc (@get_repost) ・・・ Ο πατέρας του προπονητή μας, Γιώργου Σίμου, δίνει τη δική του μάχη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και η οικογένεια του ΟΦΗ στέλνει όλη τη θετική της ενέργεια και τις πιο θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση. Κόουτς, είμαστε ΟΛΟΙ στο πλευρό σου! #ofifamily #oficrete #oficretefc #ofifc #superleaguegreece #superleague #simos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manolis Vogiatzakis (@manolisvogiatzakis) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook