Σενάρια για Γκατούζο στην Νάπολι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, αποφάσισε να επεκτείνει το ritiro μέχρι και το ματς με την Γκενκ (7/12), οι παίκτες αντιδρούν και ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής τεχνικής ηγεσίας με τον Τζενάρο Γκατούζο πρώτο στη λίστα.

Η απόφαση του προπονητή των παρτενοπέι, Κάρλο Αντσελότι, να επεκτείνει το… μάντρωμα μέχρι το ματς με την Γκενκ (7/12) – ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Φρίουλι το Σάββατο με την Ουντινέζε – τον φέρνει σε άμεση κόντρα με τους παίκτες τους όπως αποκάλυψε η “Mattino”.

Η εξήγηση του 60χρονου προπονητή ότι η ενέργεια αυτή δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα παρά μόνο συγκέντρωσης για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν δεν έπεισε τους Κώστας Μανωλά, Ορέστη Καρνέζη και τους συμπαίκτες τους.

Την ίδια ώρα ο Ντε Λαουρέντις σκέφτεται άμεσα σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport” να δώσει ισχυρό σοκ στην ομάδα και να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο πρώην παίκτης του Αντσελότι στη Μίλαν και πρώην προπονητής των Παλέρμο, ΟΦΗ, Πίζα και Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο.