Η ωρίμανση της εξέδρας είναι το “καύσιμο” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εξέδρα ωριμάζει και κυρίως η Θύρα 4. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει ξεκάθαρα, τώρα που ο ΟΦΗ δεν είναι σε καλό φεγγάρι.

Και βέβαια όταν λέμε ότι δεν είναι σε “καλό φεγγάρι” εννοούμε βάσει των αποτελεσμάτων γιατί στον ΟΦΗ το πλάνο παραμένει σταθερό. Σαφώς και ο ΟΦΗ έχει ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Το γνωρίζουμε εμείς, το γνωρίζει ο κόσμος αλλά καλύτερα από κάθε άλλον το γνωρίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Η εικόνα ωρίμανσης της εξέδρας στα τελευταία παιχνίδια, που γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπό άλλες συνθήκες θα “έβραζε” μετά από αρνητικά αποτελέσματα δείχνει και τον δρόμο για την ίδια την ομάδα.

Είναι το “καύσιμο” που, τώρα, έχει ανάγκη η ομάδα, οι παίκτες και ο προπονητής. Το ότι στην θύρα 4, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, αντέδρασαν με ζεστό χειροκρότημα υποστήριξης προς την ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να αναφέρεται και να γίνεται κουβέντα.

Κανένας δεν συμβιβάζεται με τις ήττες, κανένας δεν δέχεται τις ήττες – ειδικά όταν είσαι οπαδός του ΟΦΗ – όμως το χειροκρότημα αποτελεί μια αναγνώριση του συνολικού έργου που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το οποίο δεν μπορεί να κριθεί τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook