Ο κόσμος να οδηγήσει την ομάδα στο όραμα και τον στόχο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεγάλο ματς με την ΑΕΛ πλησιάζει και ο κόσμος θα είναι εκείνος που θα “δείξει” τον στόχο και να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ”.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον ΟΦΗ. Τρία ματς απέμειναν στο Ηράκλειο, ισάριθμα “ματς – μπολ” για τον στόχο των πλέι – οφ και κατά συνέπεια της εξόδου στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια. Η ομάδα το πιστεύει, οι παίκτες το ίδιο – έφτασε η ώρα να το πιστέψει και ο κόσμος. Ο κόσμος πρέπει να είναι ο πρώτος που πρέπει να δείξει την πίστη του στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να κατακλύσει το “Γεντί Κουλέ”. Να γίνει sold out, να μην υπάρχουν εισιτήρια – να στείλει την φωνή του σε ολόκληρη την Ελλάδα πως όποιος πειράξει τον ΟΦΗ, όπως έγινε τόσο προκλητικά στην Ξάνθη, θα είναι εκείνος που θα τον πάρει από το χέρι και θα τον σπρώξει στα πλέι – οφ.

Τρία παιχνίδια έμειναν και μέσα σε τρία 90λεπτα θα κριθεί ο μεγάλος στόχος των πλέι – οφ. Το απόγευμα του Σαββάτου το “Γεντί Κουλέ” πρέπει να είναι φρούριο, να είναι γεμάτο από κόσμο και ασπρόμαυρα ρούχα, να στήριξει με την φωνή του τους παίκτες με το πρώτο σφύριγμα και να δώσει την τεράστια ώθηση του για να έρθει η πρώτη νίκη.