Το δάκτυλο στον κόσμο του ΟΦΗ δεν μπορεί να το δείξει κανείς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλά γράφτηκαν τα προηγούμενα 24ωρα, οι γνωστοί “φελλοί” βγήκαν στην επιφάνεια αλλά αποδείχθηκε πως δεν μπορούν να επιπλεύσουν.

Διάφοροι “φελλοί” (εκτός Κρήτης) βρήκαν την ευκαιρία να προπαγανδίσουν επειδή στον δρόμο τους βρέθηκαν κάποιοι άλλοι “φελλοί” (εντός Κρήτης). Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι πως ορισμένοι, βρήκαν την αφορμή – από την ήττα της Τούμπας – να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους και παράλληλα να ρίξουν λάσπη στον σύλλογο και τον κόσμο του. Είναι προφανές πως όλα εκπορεύονται, είτε από την αδυναμία ορισμένων να αντιληφθούν το τι πραγματικά συμβαίνει αυτήν την στιγμή στον ΟΦΗ. Όπως επίσης είναι προφανές πως, αυτήν την ίδια κατηγορία ανθρώπων, την ενδιαφέρουν τα πρόσκαιρα αποτελέσματα επιχειρώντας να δουν το δέντρο και όχι το δάσος. Ο τωρινός ΟΦΗ δεν εξαρτάται από την φετινή σεζόν, ούτε όμως και από το αν θα μπει στα πλέι – οφ. Έτσι και αλλιώς η πορεία έχει χαραχτεί με φινάλε που δεν έχει ταβάνι. Ας το καταλάβουν λοιπόν ορισμένοι για να μην παίζουν με τα νεύρα του υπόλοιπου κόσμου. Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ, μπαίνοντας στο φινάλε της σεζόν, θέλει ενότητα, ομοψυχία και όχι άναρθρες κραυγές που δεν οδηγούν πουθενά.

Όσον αφορά τους από πάνω, επειδή μας διαβάζουν και παιδάκια που δεν ζουν στην Κρήτη και βέβαια δεν ειναι ΟΦΗ, εμείς έχουμε να τους πούμε το εξής: Κανένας οπαδός, καμίας ομάδας στην Ελλάδα, δεν μπορεί να δείξει το δάκτυλο στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί όταν εκείνος, θα μπορούσε να βολευτεί με την διοικητική κατάσταση του προηγούμενου αιώνα, έβγαινε στους δρόμους γιατί πάνω από όλα ήταν η περηφάνια του (γνωρίζοντας ότι θα έρχονταν δύσκολα χρόνια), οι υπόλοιποι ήταν πάνω στα δέντρα και έτρωγαν βελανίδια.