Οι αριθμοί του αγώνα διαψεύδουν κατηγορηματικά τον Παντελίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από ένα ημίχρονο που η απόδοση του ΟΦΗ δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σίμου ήταν σαρωτικοί.

Mπορεί ο Σάββας Παντελίδης να είπε το βράδυ της Δευτέρας πως ο Ατρόμητος να μην άξιζε την ήττα όμως οι αριθμοί του αγώνα τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Η αλήθεια είναι πως οι Περιστεριώτες απείλησαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τις δύο φάσεις που είχαν οι Μανούσος, Γιακουμάκης και από εκεί και πέρα δεν έκαναν τίποτα για να προβληματίσουν τον Δημήτρη Σωτηρίου.

Οι αριθμοί και τα στατιστικά που προκύπτουν από το παιχνίδι της Δευτέρας είναι ξεκάθαροι για την εικόνα του. Ο ΟΦΗ τελείωσε το 90λεπτο έχοντας 63% στο ποσοστό κατοχής της μπάλας με τον Ατρόμητο να μένει μόλις στο 37%. Οι Περιστεριώτες ήταν θεατές του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ενώ ακόμα και οι τελικές προσπάθειες αναδεικνύουν το γεγονός ότι ήταν ακίνδυνοι για 80 λεπτά. Οι παίκτες του Παντελίδη τελείωσαν το ματς μόλις με 5 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι 3 ήταν προς την εστία, το σουτ του Μανούσου στην αρχή και στην συνέχεια δύο σουτ που κατέληξαν στην αγκαλιά του Σωτηρίου.

Την ίδια ώρα, που κατά τον Παντελίδη ο ΟΦΗ δεν απείλησε, ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 12 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι 6 ήταν στην εστία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook