Πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού απολύθηκε λόγω κορονοϊού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το αμόκ με τον κορονοϊό αγγίζει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο. Τόσο που στην ουγγρική Χόνβεντ αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή τους λόγω… καταγωγής. Βλέπετε, ο Τζουζέπε Σανίνο είναι Ιταλός και οι Ούγγροι φοβήθηκαν πως μπορεί να έχει προσβληθεί από τον ιό και να τους… κολλήσει όλους, σε μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο.

Μαζί του έφυγε και ο βοηθός του, επίσης Ιταλός, Αλεσάντρο Ρετσέντι. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του Σανίνο, είναι γιατί έχει υπάρξει προπονητής στον Λεβαδειακό από τον Οκτώβριο του 2018 έως και το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποχώρησε.

Τότε επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη η διοίκηση. Τώρα, στη Χόνβεντ, λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα, οι Ούγγροι το αιτιολόγησαν στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέροντας: «Η αντικατάσταση του Σανίνο και του βοηθού του, Αλεσάντρο Ρετσέντι, κρίθηκε αναγκαία επειδή μπορεί να έχουν έρθει σ’ επαφή με ανθρώπους, που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα του ιού. Η Χόνβεντ είναι δεσμευμένη στην αποτροπή της εξάπλωσης των κρουσμάτων».

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει αντίδρασης από πλευράς UEFA για τον απίστευτο λόγο που ένας προπονητής έχασε τη δουλειά του, δίχως καν να έχει παρουσιάσει συμπτώματα ή να έχει εξεταστεί.

Το10.gr