Μια 14χρονη από τον Κρουσώνα δείχνει τι είναι αγνή αγάπη για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χθες το απόγευμα αναφέραμε το συγκινητικό πανό με τίτλο “this story never ends”. Σήμερα το προχωράμε ακόμα περισσότερο με την 14χρονη Μαρία Γωνιανάκη από τον Κρουσώνα να είναι η δημιουργός του.

Η 14χρονη πιτσιρίκα από τον Κρουσώνα δημιούργησε το πανό που αναρτήθηκε μπροστά από την θύρα 8 στο παιχνίδι με την Λαμία. Το περιεχόμενο του πανό θα το διαβάσετε παρακάτω αλλά πραγματικά όταν μιλάμε για ένα έφηβο κορίτσι που γράφει λόγια καρδιάς για τον ΟΦΗ εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να της αποδώσουμε τα εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει αυτά τα συναισθήματα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αγαπημένη μου ομάδα, σε ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου! Σε ευχαριστώ που είσαι ένας λόγος να χαμογελάω. Σας νιώθω σαν την οικογένεια μου και το Γεντί Κουλέ σαν το σπίτι μου. Πάντα ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι, να σας δω ξανά. Και όταν η ομάδα δεν είναι καλά, είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου! Σας αγαπώ όλους και σας εκτιμώ πάρα πολύ.

Έχω ζήσει τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου χάρη σε εσάς και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό! Σας παρακαλώ, μείνετε όπως είστε και πότε μην τα παρατήσετε. Μπορείτε να κάνετε πολλά, απλά πιστέψτε σε εσάς. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και εσείς καταπληκτικοί παίκτες! Συνεχίστε! Πάντα θα σας στηρίζω! Περήφανη που είμαι ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook