Κορονοϊός: Η ζημιά στον ΟΦΗ και η επιστροφή στο Ηράκλειο μετά από έναν μήνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κορονοϊός και το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μπορεί να πιστεύαμε πως μέχρι στιγμής η πανδημία με τον κορονοϊό δεν άγγιζε, πολυεπίπεδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά πλέον βλέπουμε πως υπάρχουν και άλλες ζημιές πέραν του αγωνιστικού. Ασφαλώς και πρόκειται για ένα ζήτημα που αγγίζει τις ομάδες με πολύ σοβαρό τρόπο. Εδώ, προς το παρόν, μιλάμε για ένα παιχνίδι που αφορά τον ΟΦΗ: Εκείνο με την ΑΕΚ που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου στο “Γεντί Κουλέ”.

Μετά την απόφαση, που δεν τίθεται θέμα για το αν έπρεπε να παρθεί ή όχι – ειδικά όταν μιλάμε για θέματα υγείας – ο ΟΦΗ πλήττεται οικονομικά για πρώτη φορά. Τα προσδοκόμενα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ πλέον πετιούνται στον κάδο των αχρήστων. Έπειτα υπάρχει διακοπή των πλέι οφ λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και εν συνεχεία ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που πρόκειται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Απριλίου. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση έπειτα από 30 ημέρες και να ευχηθούμε πως τα μέτρα που πάρθηκαν για το επόμενο 15νθημερο δεν πρόκειται να παραταθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook