Aποκαλυπτικός ο Παπουλής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το καλοκαίρι του 2012, ο Φώτης Παπουλής είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, τελικά κατέληξε στον Απόλλωνα Λεμεσού και ο λόγος ήταν συγκεκριμένος.

Ο Παπουλής διηγήθηκε τι συνέβη στην ιστοσελίδα kerkida.net:

«Ο Πέτρος Κονναφής ήρθε στην Ελλάδα και με βρήκε, αλλά τον ευχαρίστησα και αρνήθηκα ευγενικά την πρόταση του Απόλλωνα, καθώς είχα προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό.

Έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Δεν περίμενα ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των προπονήσεων του Παναθηναϊκού που είχε τότε προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, πήγαμε όλοι στο προπονητικό κέντρο, για τυπικούς λόγους.

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα 35 παίκτες! «Τι γίνεται εδώ;» Είπα από μέσα μου. Μου είπαν από την ομάδα ότι κάποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν μετά την προετοιμασία. Έκανα δεύτερες σκέψεις, μίλησα με τον ατζέντη του και του λέω… Παναθηναϊκός τέλος!

Νωρίτερα επέδειξε ενδιαφέρον η ΑΕΚ Αθηνών και κάποιες άλλες ομάδες, αλλά είχε επιλέξει Παναθηναϊκό. Αφού πέρασαν λίγες μέρες, μίλησα ξανά με τους Νικόλα Ραφαήλ και Γιώργο Βακουφτσή.

Αυτοί δεν ήταν οι εκπρόσωποί μου, αλλά με είχαν πάρει τηλέφωνο για τον Απόλλωνα σε συνεννόηση με τον Πέτρο Κονναφή. Και αφού ο Απόλλωνας δεν είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για μένα, είπα ότι θα πάω στην Κύπρο να δω τι γίνεται, με τις προπονητικές εγκαταστάσεις και την πόλη.

Δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα. Λίγο πριν έρθει η πρόταση του Απόλλωνα, θυμάμαι ότι ο Νικόδημος Παπαβασιλείου μου είχε πει τα καλύτερα για τον Απόλλωνα και τον Νίκο Κίρζη. «Θα ήταν ιδανική επιλογή να συνεχίσεις στον Απόλλωνα, θα αναλάβει ο Νίκος Κίρζης και θα φτιάξουν ομάδα για τίτλους και διακρίσεις» μου είπε ο κόουτς.

Και τελικά είχε δίκαιο… Και κάπου εκεί άρχισαν όλα… Όταν ήρθα στην Κύπρο εντυπωσιάστηκα από το προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα, μου άρεσε η Λεμεσός και έπεσαν οι υπογραφές! Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Νίκο Κίρζη και τον Πέτρο Κονναφή, όπως επίσης και τους Ραφαήλ-Βακουφτσή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook