Παίκτες φεύγουν και έρχονται στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στο ίντερνετ που κυκλοφορούν για το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, καμία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Είπαμε, ελλείψει αθλητικής επικαιρότητας βγαίνουν στους δρόμους οι παραμυθάδες και όποιον πάρει ο Χάρος! Το τι έχουν διαβάσει τα μάτια μας τα τελευταία 24ωρα από τους γνωστούς – άγνωστους δεν λέγεται. Παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, ξαφνικά βρέθηκαν εκτός ομάδας, παίκτες υποτίθεται ότι έχουν κλείσει για τη νέα χρονιά ενώ την ίδια ώρα κανένας παίκτης δεν μπορεί να κλείσει για τη νέα χρονιά αφού κανένας δεν γνωρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μέχρι δηλαδή και την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του που κανονικά ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου.

“Παίκτες πάνε και έρχονται στον ΟΦΗ” σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τύπου και στο ΒΑΚ τα διαβάζουν και γελάνε. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να γράφεται και να λέγεται ότι παρακολουθείτε ο ένας και ο άλλος ποδοσφαιριστής και άλλο να έχουν γίνει ήδη μεταγραφές! Μάλλον, δώσαμε ιδέες σε ορισμένους όταν πριν από λίγες ημέρες το Gentikoule αποκάλυψε ότι στα ραντάρ του ΟΦΗ βρίσκονται παίκτες από την Ολλανδία και το Βέλγιο με αποτέλεσμα ορισμένοι να το προχωρήσουν και να βγάλουν ήδη μεταγραφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook