Αποκαλύψεων συνέχεια για Ιορντανέσκου-ΟΦΗ: “Ο Τσαουσέσκου δεν άφησε να ταξιδέψει η γυναίκα και το παιδί του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγάλος Ρουμάνος έκλεισε τα 70 του χρόνια και συνεχίζονται οι αποκαλύψεις αναφορικά με την παρουσία του στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Πριν από λίγες ημέρες ο Άνχελ Ιορντανέσκου συμπλήρωσε τα 70 του χρόνια με αποτέλεσμα στην Ρουμανία να γίνουν εκτενή αφιερώματα γύρω από την ζωή και την καριέρα ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας. Προς το τέλος της καριέρας του, ο Άνχελ Ιορντανέσκου αγωνίστηκε και στον ΟΦΗ όπου ακόμα και τώρα, ενδεχομένως είναι το μεγαλύτερο όνομα που φόρεσε ποτέ την φανέλα του, με τις αποκαλύψεις αναφορικά με την μετακίνηση του στην Κρήτη να συνεχίζονται.

Σε συζήτηση που έγινε στο twitter o Νορβηγός Davy Wathne που τονίζει ότι είναι φίλος του Άνχελ Ιορντανέσκου και μάλιστα γιόρτασε και εκείνος την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών από την Στεάουα Βουκουρεστίου, αποκάλυψε πως όταν ο Ρουμάνος πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ, ο τότε δικτάτορας της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου δεν επέτρεψε το ταξίδι της συζύγου του και του νεογέννητου παιδιού του. “Το 1983 ήμουν για διακοπές στην Κρήτη και προπονητής του ΟΦΗ ήταν ο Λες Σάννον. Ο Άνχελ βρισκόταν στο σπίτι του στο Βουκουρέστι όπου είχε γίνει πατέρας όμως η σύζυγος του και το παιδί του σταματήθηκαν στο αεροδρόμιο καθώς ο Τσαουσέσκου δεν τους άφησε να ταξιδέψουν για την Κρήτη. Έτσι ο Ιορντανέσκου παρέμεινε μόνος στην Κρήτη μαζί με τον Λες Σάνον”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook