Με Λίλα το Pre Game του Άρης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η… σέντρα θα δοθεί αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:30 με το Pre Game του αγώνα Άρης – ΟΦΗ και τη Λίλα Κουντουριώτη με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου να “σφυρίζουν” την έναρξη των Play Off από τα στούντιο της Nova στην Κάντζα.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα και ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής του Σαββάτου. Μετά το τέλος του αγώνα, περίπου στις 23:30, θα ακολουθήσει το Post Game Show της εκπομπής με το 3ο ημίχρονο του αγώνα, τις αναλύσεις και όλο το ρεπορτάζ.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου η Λίλα Κουντουριώτη και ο Γιαννίκος Δούσκας θα υποδεχθούν τους καλεσμένους και θα παρουσιάσουν το Pre Game Show που θα ξεκινήσει μία ώρα πριν του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ενώ το Post Game περίπου στις 23:30 θα συνοψίσει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου και φυσικά όλο το ρεπορτάζ του βραδινού αγώνα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι στους καλεσμένους της εκπομπής της Κυριακής. Η Novasports Arena θα φιλοξενεί όλους τους φιλάθλους στις εκπομπές της «Ώρας των Πρωταθλητών» που θα προβάλλονται πριν και μετά τους αγώνες των Play Off μέσω των καναλιών Novasports, του Nova GO, του Web TV καθώς και στο YouTube κανάλι του novasports.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook