Ο Γκατούζο αφιέρωσε την πρόκριση της Νάπολι στην αδερφή του που έφυγε πρόωρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Νάπολι του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ πέρασε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια και ο Τζενάρο Γκατούζο αφιέρωσε την πρόκριση στην αδερφή του που έφυγε από την ζωή σε ηλικία, μόλις, 37 χρονών.

Η ικανοποίηση για αυτή την επιτυχία ήταν διάχυτη στο στρατόπεδο της ομάδας του Κώστα Μανωλά, με τον Τζενάρο Γκατούζο να αφιερώνει μάλιστα την πρόκριση και στην αδερφή του, που πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή στα 37 της χρόνια χτυπημένη από σοβαρή ασθένεια.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς όλοι τους ήταν πολύ κοντά σε μένα και στην οικογένειά μου. Ήταν δύσκολο για μένα.Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στην οικογένειά μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου. Την αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ, ήταν μία μεγάλη απώλεια”, δήλωσε συγκινημένος μπροστά στην κάμερα της RAI ο τεχνικός της Νάπολι, για να αναφερθεί κατόπιν στον τελικό του Κυπέλλου.“Αντιμετωπίζουμε την Γιουβέντους, μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να νικάει και η οποία έχει τη νοοτροπία του νικητή. Μπορούμε να το παλέψουμε. Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση για να φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι”.

Όσον αφορά στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του (λήγει στο φινάλε της σεζόν) που είναι ακόμα στον αέρα, ο “Ρίνγκιο” ήταν σαφής: “Ευτυχώς, δεν νοιάζομαι για τα χρήματα, απλά με νοιάζει να έχω το σεβασμό των ανθρώπων με τους οποίους δουλεύω μαζί.Τα συμβόλαια έχουν μικρή αξία για μένα καθώς παραδέχομαι πως μπορώ να χάσω εύκολα την ψυχραιμία μου και να αποχωρήσω από μόνος μου, θα πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook