Τι γίνεται με το διαμέρισμα – “φιλέτο” στην 25ης Αυγούστου;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ψάχνει το ευρώ με το κιάλι, το ακίνητο – “φιλέτο” στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης του Ηρακλείου παραμένει αναξιοποίητο με την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του Α.Σ. να προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει στην ιδιοκτησία του ένα ακίνητο – “φιλέτο” στην 25ης Αυγούστου που το χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του 2000. Έκτοτε το διαμέρισμα ενοικιάστηκε με τον ενοικιαστή να φεύγει άρον – άρον αφού δεν κατάφερε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα ένα οίκημα – “φιλέτο” που θα μπορούσε να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του Ερασιτέχνη, παραμένει αναξιοποίητο.

Από τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει στην επαναξιοποίηση του προκειμένου να μπαίνει στα, άδεια, ταμεία του Α.Σ. ένα μίσθωμα που θα μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά το σωματείο. Την ώρα που ο Ερασιτέχνης αγωνιά, εβδομάδα με εβδομάδα και μήνα με τον μήνα για το πως θα μπουν χρήματα στα άδεια ταμεία του αδιαφορώντας επιδεικτικά για την επαναξιοποίηση του “φιλέτου” που έχει θέα την θάλασσα και που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό έσοδο.

Είναι διαχείριση αυτή από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ; Οι πληροφορίες τoυ Gentikoule αναφέρουν πως ενώ ο Ερασιτέχνης βρίσκεται σε περίοδο εκλογών και ο Γιάννης Δανδάλης αποχωρεί από την προεδρία, τα οικονομικά προβλήματα είναι αρκετά και στον Α.Σ. δεν έχουν βρει τον τρόπο για να υπάρχει ένα σημαντικό έσοδο;

Τι έχει να πει άραγε για όλα τα παραπάνω ο Υπεύθυνος Περιουσίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Αντώνης Κοτσιφάκης; Είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την περιουσία του Α.Σ. και περιμένουμε μια απάντηση για όλα τα παραπάνω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook