Τα Μέσα από το Λουξεμβούργο έγραψαν ότι στην Κύπρο και Ελλάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ρεπορτάζ από το Λουξεμβούργο για τον Σέλιμοβιτς που γράφει όμως ότι τα γράφουν στην Ελλάδα. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Δεδομένο πρώτο για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο Σέρβος με διαβατήριο από το Λουξεμβούργο αρέσει στον ΟΦΗ και πράγματι ενδιαφέρθηκε τον περασμένο Γενάρη όταν και “χτύπησε” την πόρτα του Απόλλωνα Λεμεσού αλλά τότε ο κυπριακός σύλλογος απάντησε αρνητικά λόγω της λειψυδρίας στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Δεδομένο δεύτερο: Τον παίκτη τον γνωρίζει ο Παπαπαναγής από την κοινή θητεία τους στον Απόλλωνα Λεμεσού και όταν ένας παίκτης ενδιαφέρει τον ΟΦΗ σε μια μεταγραφική περίοδο, το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει πως δεν τον εγκαταλείπει.

Όμως από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ το ρεπορτάζ από το Λουξεμβούργο, για όποιον μπήκε στον κόπο να το διαβάσει, αναφέρει πως το γράφουν ελληνικά Μέσα. Δεν μας έκαναν σοφότερους από το Λουξεμβούργο που απλά έκαναν μια αναδημοσίευση από τα ελληνικά ή και τα κυπριακά Μέσα δίχως να γράφουν κάποια λεπτομέρεια παραπάνω.