Τι θα επιλέξει ο Σίμος; 5-4-1 ή 4-2-3-1;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο σχηματισμός των τριών στόπερ “βγήκε” στον τεχνικό του ΟΦΗ κόντρα σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν θα τον επαναφέρει και σήμερα μετά το ματς με τον Άρη.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Σίμος μπροστά του έχει ένα δίλημμα για το πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα παιχνίδι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ παίζοντας το σύστημα 5-4-1, χάνοντας μάλιστα τα δύο ματς στην Αθήνα στις λεπτομέρειες.

Στο ματς ωστόσο με τον Άρη ο Γιώργος Σίμος επέστρεψε στο 4-2-3-1 όπως βλέπαμε μέσα στην χρονιά, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό με τον ΟΦΗ να βγάζει νευρικότητα και να μην δημιουργεί φάσεις. Στην επανάληψη όμως η ομάδα ανανεώθηκε και έπαιξε ιδιαίτερα επιθετικά, όμως ήταν άτυχη με αποτέλεσμα να μην σκοράρει.

Τώρα στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Σίμος θα αποφασίσει αν θέλει να παίξει επιθετικά με τον Ολυμπιακό για την πρώτη νίκη, ή θα πάει στο 5-4-1, που γνωρίζει καλά κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Όπως και να χει η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα προσπαθήσει να πάρει το… πρώτο τρίποντο των πλέι οφ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook