18 ομάδες = Κωμική και τραγελαφική απόφαση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ΕΠΟ με μια διοίκηση που δεν σταματάει να εκπλήσσει το ελληνικό κοινό, πάει να πάρει μια απόφαση που σκοπεύει να γελοιοποιήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες για να δούμε την Σούπερ Λιγκ 1 με 18 ομάδες. Αυτό διαρρέεται από διάφορες ιστοσελίδες της Αθήνας που προφανώς έχουν και μια σχετική ενημέρωση. Κάτι που αν συμβεί και δούμε 18 ομάδες του χρόνου τότε η Σούπερ Λιγκ 1 θα επιστρέψει σε πολύ σκοτεινές εποχές. Με ομάδες αμφιβόλου ποιότητας που είναι απορίας άξιον αν μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικότητα στην μεγάλη κατηγορία. Η φετινή πραγματικότητα με την συμμετοχή 14 ομάδων αποδείχθηκε τελικά σωστή. Είδαμε ένα πρωτάθλημα που είχε ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική και που αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός και κάποιες ιδιαιτερότητες τότε θα βλέπαμε και καλύτερα play offs.

Τώρα πάνε να το γυρίσουν, να διοργανώσουν ένα πρωτάθλημα με 18 ομάδες και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι προθέσεις των ίδιων των ομάδων που συμμετέχουν και αν θα επιτρέψουν στην ΕΠΟ να περάσει μια αστεία και άκρως κωμική απόφαση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook