Ο Ναμπί, το instagram και το συμβόλαιο με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις αναρτήσεις του Ναμπί στο instagram δεν μπορεί να τις προβλέψει κάποιος αλλά ούτε και να τις ερμηνεύσει. Το σίγουρο είναι πως έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το 2021.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media για τις αναρτήσεις του Αντίλ Ναμπί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, για όσους δεν τα έχουν δει, ο μέσος του ΟΦΗ έκανε repost, στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της Championship προς εκείνον. Παράλληλα, ο Ναμπί τα συνόδευσε με την ατάκα “see you soon”.

Είναι γεγονός πως τον χαρακτήρα του Ναμπί δεν μπορεί να τον ερμηνεύσει κανείς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσκεται να παίζει με τα social media και να προβάλει τα επιτεύγματα του με την φανέλα του ΟΦΗ όμως αυτό έχει μεγάλη απόσταση μέχρι να αποχωρήσει από την ομάδα. Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε πως ο Ναμπί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για έναν χρόνο ακόμα και κατά συνέπεια – μιλώντας πάντα υποθετικά αν εκείνος θέλει να αποχωρήσει – τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει το club.

Κανένας δεν μπορεί να ερμηνεύσει αλλά ούτε και να κάνει την Πυθία γύρω από τις αναρτήσεις του Ναμπί και ο λόγος είναι πολύ απλός: Ο Άγγλος μέσος πάντα θέλει να προβάλει τον εαυτό του μέσα από τα social media, αρέσκεται να δημιουργεί υπεραξία για τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά μέχρι εκεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook