Η Φορτούνα προπονείται, ο Σεμέντο δεν έχει πάει στο Σίταρντ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία των Ολλανδών βρίσκεται σε εξέλιξη, η παραμονή του Σεμέντο στον ΟΦΗ παραμένει ανοικτή και ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στις προπονήσεις της Φορτούνα.

Όσο ο ΟΦΗ δεν ανακοινώνει το “διαζύγιο” με τον 26χρονο εξτρέμ, τόσο παραμένει ανοικτό το θέμα της παραμονής του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Εκτίμηση για το αν οι πιθανότητες παραμονής του είναι υπέρ ή όχι, δεν μπορεί να γίνει ωστόσο τα δεδομένα που έρχονται από την Ολλανδία και καταγράφει το Gentikoule επιβεβαιώνουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην Φορτούνα και τον παίκτη που ο ίδιος είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του τον περασμένο Μάρτη. Υπενθυμίζουμε πως ο Λισάντρο Σεμέντο με δηλώσεις που είχε κάνει στην Πορτογαλία, είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην συνεχίσει στην Φορτούνα Σίταρντ και μάλιστα το είχε πει ανοικτά εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία αναφέρουν πως ο Σεμέντο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο Σίταρντ παρότι έχει φύγει από την Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό και δίχως να έχει αποσαφηνιστεί αν είναι σε άδεια από την Φορτούνα ή ο ίδιος το επιθυμεί αυτό θέλοντας να ασκήσει πίεση στους Ολλανδούς ώστε να αποχωρήσει. Πριν λίγες ημέρες ο εκτελεστικός διευθυντής της Φορτούνα είχε δηλώσει πως περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του αλλά την ίδια ώρα δεν προκύπτει ενδιαφερόμενος, πέραν του ΟΦΗ, για την απόκτηση του.

Ενώ βρισκόμαστε προς τα τέλη Αυγούστου με την σέντρα του ολλανδικού πρωταθλήματος να έχει προγραμματιστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου, το μέλλον του Σεμέντο τον βρίσκει περισσότερο εκτός Φορτούνα παρά εντός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook