Στις Αρχάνες ο Βρύζας που έπαθε πλάκα με τον Ουές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε στο Ηράκλειο καθώς είναι ο μάνατζερ του Αποστόλη Διαμαντή και το απόγευμα του Σαββάτου παρακολούθησε το τουρνουά που συμμετείχε ο ΟΦΗ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ από όταν αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολουθεί πλέον την δική του πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου ως μάνατζερ. Μάλιστα ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός έχει δημιουργήσει το δικό του γραφείο μάνατζερ μαζί με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη Ντίνο Διαμαντόπουλο και έχουν στο πελατολόγιο τους αρκετούς νέους Έλληνες παίκτες. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο νέος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ του οποίου τα δικαιώματα έχει εδώ και λίγα χρόνια.

Με αφορμή την μεταγραφή του Διαμαντή, ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στο Ηράκλειο και το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στις Αρχάνες παρακολουθώντας τα παιχνίδια του ΟΦΗ μαζί με τους Ηλία Πουρσανίδη και Νίκο Νιόπλια. Οι τρεις τους βέβαια γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, βρέθηκαν και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα με τον Ζήση Βρύζα να μην κρύβει τον εντυπωσιασμό του για τον Ραχίμ Ουές που ήταν από τα πρόσωπα του ΟΦΗ στις Αρχάνες. Ο παλαίμαχος διεθνής φορ δεν έκρυψε την κατάπληξη του για τα προσόντα του 22χρονου δεξιού μπακ και αρκετές φορές ρωτούσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ για το που τον βρήκαν και πως ήρθε στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook