Ο ΟΦΗ άνοιξε μια τεράστια πόρτα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο δίαυλος επικοινωνίας του ΟΦΗ με ένα από τα μεγαλύτερα club παγκοσμίως αναδεικνύει και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Είναι πολλές οι πτυχές του φετινού καλοκαιριού που χρήζουν ιδιαίτερης σημασίας για τον τρόπο λειτουργίας του ΟΦΗ. Από την μια υπάρχει η λαμπερή πώληση του Φιγκεϊρέντο στο Ντουμπάι με ότι συνεπάγεται με αυτό καθώς η μεταγραφή του Βραζιλιάνου θα έχει πολλαπλά οφέλη για το μέλλον. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο αποτελεί ο δανεισμός του Ναζαρίνο Σολίς από την Μπόκα Τζούνιορς. Οι Αργεντινοί βέβαια είναι ένα από τα μεγαλύτερα club του κόσμου και το να μπεις μέσα στον δικό τους κύκλο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Ο ΟΦΗ απέκτησε ήδη τον Σολίς και μόνο το γεγονός ότι συζητάει με την Μπόκα Τζούνιορς για δύο ποδοσφαιριστές που δεν είναι και από τους πιο φτηνούς ή τους πιο άσημους του συλλόγου, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Αυτή η επικοινωνία που έχει ανοίξει εδώ και έναν μήνα μπορεί να έχει μεγάλα κέρδη για τον ΟΦΗ αφού είναι δεδομένο πως οι συνθήκες εργασίας που έχει συναντήσει στο Ηράκλειο ο Ναζαρίνο Σολίς θα μεταφερθούν και προς την μητέρα πατρίδα αλλά και στον σύλλογο που έχει τα δικαιώματα του.