Δεν είναι ανίκανοι αλλά άσχετοι και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κλάτενμπεργκ εξέθεσε δημόσια τον Ζαχαριάδη για την λάθος απόφαση που πήρε και αυτό είναι το  πιο επικίνδυνο συμπέρασμα που προκύπτει. 

Όλα όσα είπε χθες ο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας για την φάση του γκολ του Μανούσου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκθέτουν δημόσια τους Έλληνες διαιτητές που γκρινιάζουν δεξιά και αριστερά για την έλευση ξένων συναδέλφων τους που έρχονται στην χώρα μας για να σφυρίξουν ντέρμπι. Η μνημειώδης αποκαθήλωση της απόφασης του Ζαχαριάδη να μετρήσει το γκολ του Ατρομήτου αποδεικνύει πως διαιτητές όπως εκείνος δεν είναι ανίκανοι αλλά άσχετοι και απαίδευτοι καθώς είναι οι πρώτοι που πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς. Και όμως, όπως αποδείχθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής ο Ζαχαριάδης δεν γνώριζε τα βασικά και αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα μέσα από τους διαλόγους που είχε με τον Διαμαντόπουλο που βρισκόταν στο VAR.

Το ότι διαιτητές επιπέδου Σούπερ Λιγκ δεν γνωρίζουν τα βασικά, είναι το πιο επικίνδυνο συμπέρασμα που προκύπτει για την ελληνική διαιτησία και η νέα μέθοδος που λάνσαρε ο Κλάτενμπεργκ τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.