Κύριε Παναγόπουλε αν “δεν έκαναν ποτέ λάθη οι αρεοπαγίτες” δεν θα υπήρχε δικαιοσύνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόνο αρνητική εντύπωση μπορεί να προκαλέσει η φράση του δικηγόρου του Βερόν και για το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την απονομή δικαιοσύνης.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gentikoule, κατά την διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του Αργεντινού κατά του ΟΦΗ, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την απόφαση της υπόθεσης Κοντοβά που την βάζουν ως “πιλότο” παρότι είναι ξεκάθαρη παράνομη, είπε την εξής φράση: “Δεν κάνουν λάθη οι Αρεοπαγίτες”.

Μια φράση που πέραν του ότι δεν έχει καμία απολύτως νομική βάση δημιουργεί εντυπώσεις και για το πως ο καθένας από όλους εκείνους αντιμετωπίζει την απονομή δικαιοσύνης. Γιατί είναι προφανές πως αυτή η φράση δεν έχει καμία σχέση με την δικαιοσύνη αφού αν… “δεν έκαναν ποτέ λάθος οι Αρεοπαγίτες” τότε δεν θα υπήρχε και λόγος για την ύπαρξη δευτεροβάθμιων δικαστηρίων και εφέσεων. Δεν θα υπήρχε καν η δικαιοσύνη αν “οι αρεοπαγίτες δεν κάνουν ποτέ λάθη”.

Εάν ο κύριος Παναγόπουλος είπε αυτήν την φράση θέλοντας να δείξει το πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται την δικαιοσύνη τότε αυτομάτως μπορεί να μας πει και νομικά το πως επιχειρείται μια καθ’ όλα παράνομη ενέργεια έναντι των ελληνικών νόμων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook