Ο Μπουτσικάρης μίλησε σαν συνεργάτης του Χαρδαλιά και όχι ως πρόεδρος της Λίγκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάσαμε τι δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και είναι να απορείς με ποια θεσμική ιδιότητα μίλησε για την επιστροφή του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα.

Όταν έχουν ανοίξει τα γήπεδα, σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη, και την ίδια ώρα στην Ελλάδα παραμένουν κλειστά είναι να απορείς με το τι θέλουν τελικά οι ποδοσφαιρικές αρχές του τόπου. Διαβάζουμε τα πάντα δεξιά και αριστερά, δημόσιες τοποθετήσεις αλλά για το θέμα του κόσμου δεν ακούγεται ούτε… λέξη. Την Κυριακή είδαμε τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ Λεωνίδα Μπουτσικάρη να μιλάει στην ΕΡΤ και πραγματικά είναι να απορείς αν λειτούργησε ως ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού ή σαν… συνεργάτης του Χαρδαλιά και της Πολιτείας. Άλλωστε, βρίσκεται σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που λειτουργεί σαν συνεργάτης της Κυβέρνησης και είναι δύσκολα να τραβήξει διαφορετική γραμμή από αυτήν που παίρνει οδηγίες.

Όμως το να μιλάει σαν καρμπόν, όπως ο Χαρδαλιάς είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε όριο. Καμία πίεση προς τις Αρχές, κανένα πρέσινγκ από τον Μπουτσικάρη που ως πρόεδρος της Λίγκας έπρεπε να μιλάει δημόσια και να παίρνει θέση υπέρ των ΠΑΕ και όχι υπέρ της Πολιτείας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook