Η αντίδραση Μεγιάδο σε αποδοκιμασίες εις βάρος του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα του ΟΦΗ ωστόσο μετά το γκολ που πέτυχε ξέσπασε κοιτάζοντας προς σημείο που ήταν οπαδοί του ΟΦΗ.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μιγκέλ Μεγιάδο δεν ξεχώρισε με την εμφάνιση του, το αντίθετο θα λέγαμε, ωστόσο μετά το γκολ που πέτυχε δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει και να κοιτάξει εκτός… γηπέδου σε σημείο όπου ήταν οπαδοί της ομάδας. Ο Αργεντινός τα άκουσε κατά διαστήματα λόγω της εικόνας του στο γήπεδο και λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε κοίταξε σε παρακείμενη πολυκατοικία που ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί καθώς υπήρχε σταθερά κάποιος, που ξεχώριζε με την φωνή του, που τον αποδοκίμαζε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να μην ακούσει και λίγα.

Όταν ο Μεγιάδο έκανε το 2-1 έστριψε το βλέμμα του προς το σημείο που ακούγονταν οι ύβρεις εις βάρος του με αποτέλεσμα να δείξει το αυτί του δείχνοντας την ενόχληση του για όσα ακούστηκαν προς εκείνον ενώ η παρακάτω φωτογραφία είναι ενδεικτική:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook