Ο Παπαδόπουλος και τα ψυχολογικά του με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη αλλά η τέταρτη φορά είναι που ο Παπαδόπουλος “σφάζει” τον ΟΦΗ. Από το πέναλτι – “μαϊμού” με τον Απόλλωνα μέχρι την σφαγή της 10ετίας κόντρα στην Ξάνθη.

Η πρώτη φορά ήταν και ιστορική. Ο Παπαδόπουλος ορίζεται στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Football League. Στο 81′ ο Αλμπάνης κάνει μια μεγαλοπρεπή βουτιά μπροστά στον Χαντί και ενώ βρίσκεται ακριβώς μπροστά δείχνει πέναλτι. Ένα πέναλτι που θύμισε παλιές, σκοτεινές εποχές με τον ίδιο να υποδεικνύει κάτι που είδε μόνο στο μυαλό του.

Η επόμενη φορά ήταν πέρυσι τον Οκτώβριο όταν ο Παπαδόπουλος σφύριξε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σεμέντο ανατρέπει τον Φιγκεϊρέντο και ενώ η φάση είναι μπροστά στα μάτια του ο διαιτητής από την Μακεδονία κλείνει τα μάτια σε ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι.

Το τρίτο παιχνίδι και αυτό που θα μείνει περισσότερο στην μνήμη όλων των οπαδών του ΟΦΗ είναι το περσινό με την Ξάνθη με τον Παπαδόπουλο να κάνει ότι μπορεί με τις αποφάσεις του για να μην κερδίσει στα Πηγάδια προκαλώντας μνήμες από το σκοτεινό παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook