Κύριε Βαρούχα οι Έλληνες διαιτητές θα ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο και τις ομάδες;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η δήλωση του Παναγιώτη Βαρούχα περί… “συγνώμης από τον Μπούση” προφανώς και προκαλεί θυμηδία όταν αυτή η λέξη είναι άγνωστη για τους Έλληνες διαιτητές.

Αντί ο Παναγιώτης Βαρούχας, που πλέον έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία ως τηλεδιαιτητής παρά όταν σφύριζε, να κατανοήσει το θυμό και την οργή ενός οργανισμού που δύο χρόνια τώρα δεν έχει πει ούτε λέξη – περνώντας και μεγαλύτερη χειρουργεία – βρέθηκε να έχει το βήμα και να κουνήσει το δάχτυλο στον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ. Ενός ανθρώπου που αποτελεί την κορυφή ενός οργανισμού όπως είναι ο ΟΦΗ που μόνο θετικά σχόλια έχει πάρει για την αντιμετώπιση του προς το θέμα της διαιτησίας. Και όμως ο Βαρούχας αντί να δει και να επικροτήσει αυτόν τον σεβασμό που δείχνει ο ΟΦΗ προς τους διαιτητές, με την πρώτη ευκαιρία βρήκε την αφορμή να γίνει επικριτικός.

Και βέβαια αυτό που όλοι αναρωτιόμαστε είναι να ζητήσει ο Μπούσης, συγνώμη από ποιους; Από εκείνους που επειδή παίρνουν μια σφυρίχτρα, συμπεριφέρονται ως βασιλικότεροι του βασιλέως; Θα βγουν να ζητήσουν συγνώμη ο Ζαχαριάδης, ο Τζοβάρας με τον Τζήλο και ο Παπαδόπουλος με τον Κοτσάνη για τα εγκλήματα τους εις βάρος του ΟΦΗ; Από που και ως που ο Βαρούχας ζητάει από τον ιδιοκτήτη μιας ΠΑΕ, που μάλιστα ο ίδιος δύο χρόνια τώρα δεν έχει προκαλέσει ούτε χιλιοστό με την συμπεριφορά του, να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες διαιτητές; Που πλέον η φράση “Έλληνες διαιτητές” έχει καταντήσει ανέκδοτο σε όλη την Ευρώπη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook