Τα παράδοξα του φετινού ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Aπό τις δύο νίκες εκτός έδρας σε όλη την περσινή χρονιά, στις δύο σε πέντε παιχνίδια και από την επίθεση φωτιά στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο φετινός ΟΦΗ, τα στατιστικά και οι αριθμοί του δημιουργούν αρκετά παράδοξα αποτελέσματα. Ειδικά όταν κάνεις σύγκριση με την περσινή, πετυχημένη, σεζόν. Ξεκινώντας από την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ ισοφάρισε την περσινή του επίδοση από το πέμπτο μόλις παιχνίδι μακριά από την Κρήτη. Πέρυσι ο ΟΦΗ έκανε όλες και όλες δύο νίκες εκτός Ηρακλείου (σε ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη) ενώ ήδη φέτος έχει πάρει δύο τρίποντα σε Βόλο και Λαμία στις εννέα πρώτες αγωνιστικές.

Ωστόσο την ίδια ώρα στο Ηράκλειο αγνοεί τη νίκη αφού δεν κατάφερε να κερδίσει Παναιτωλικό, Ατρόμητο, ΠΑΟ, Ολυμπιακό ενώ πέρυσι σε 15 παιχνίδια είχε 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Τρίτο παράδοξο είναι η επίθεση/άμυνα του φετινού ΟΦΗ. Μετά από εννέα αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει πετύχει 12 γκολ – επίδοση που τον φέρνει στην τέταρτη θέση ολόκληρου του πρωταθλήματος με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα. Όμως παράλληλα τα 15 γκολ αποτελούν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος ενώ ακόμα και η τελευταία Λαμία που έχει μόλις δύο βαθμούς έχει δεχτεί ένα τέρμα λιγότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook