Τα “παράπονα” του Εργοτέλη και το 1 εκ. ευρώ της Περιφέρειας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπογραφή σύμβασης του κονδυλίου από την Περιφέρεια σήκωσε αρκετή “σκόνη” για τον συμπολίτη μόνο που η πραγματικότητα δεν είναι όπως μεταφέρεται μέσω των social media και το Gentikoule εξηγεί.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση ότι η Περιφέρεια Κρήτης απελευθέρωσε κονδύλι ύψους 1 εκ. ευρώ που θα αποτελέσει μέρος της επένδυσης στο ΒΑΚ, αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι (επίσημοι και μη) που προσπάθησαν να βγάλουν ως… ευεργετημένο τον ΟΦΗ. Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης θα καλυφθεί από τον ίδιο τον ΟΦΗ και τον Μιχάλη Μπούση, κάτι που προφανώς δεν το σκέφτηκαν όσοι βιάστηκαν να εκφράσουν άποψη, πάμε να δούμε και την πραγματικότητα που εντέχνως αποκρύφθηκε.

Το ποσό που θα εκταμιευθεί προέρχεται από χρήματα του ΕΣΠΑ, δεν είναι χρήματα των Ελλήνων πολιτών, αλλά κυρίως αυτά τα χρήματα προέρχονται από πρόγραμμα που αφορά την βελτίωση αθλητικών χώρων. Κάτι που έχει συμβεί κατά κόρον από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Σταύρο Αρναουτάκη που κατά το διάστημα της θητείας του έχει δημιουργήσει εκατοντάδες αθλητικούς χώρους σε ολόκληρο το νησί. Άρα, καμία σχέση με ότι γράφεται στα social media που μοναδικό σκοπό έχουν να δημιουργηθεί θέμα δίχως να υπάρχει καμία υπόσταση. Και το δεύτερο και σημαντικότερο που επίσης αποκρύφθηκε – τώρα το γιατί δεν το ξέρουμε (καλόπιστα θα θεωρήσουμε ότι υπήρχε άγνοια) είναι πως τα χρήματα δεν πάνε στα ταμεία της ΠΑΕ αλλά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ που είναι και ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου στον Σκαφιδαρά.

Το να δημιουργείται θέμα μόνο για λόγους εντυπώσεων, όχι ότι ασχολείται κανείς, για να γράφονται μερικές αράδες στα ΜΜΕ, καλό θα είναι να γράφεται ολόκληρη η αλήθεια και όχι η μισή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook