Ο Σιδηρόπουλος σε 2 ματς Απόλλωνας – ΟΦΗ και ο Κλάτενμπεργκ που συνεχίζει να τον “στήνει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλές είναι οι συμπτώσεις για να περάσουν απαρατήρητες και από τον ορισμό του Άγγλου με τον “κορυφαίο Έλληνα διαιτητή” στα δύο παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα.

Μαζεύονται οι συμπτώσεις για να είναι… συμπτώσεις. Μια που πραγματικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι η παρουσία του, κατά πολλούς, κορυφαίου Έλληνα διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στα δύο παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με το σκορ να είναι στο 0-1, ο Φατιόν κάνει σκληρό φάουλ – μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου – πάνω στον Κοροβέση και ενώ έχει μια κίτρινη κάρτα, προσπερνάει την παράβαση με αποτέλεσμα να μην αποβληθεί ποτέ. Το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια φάση που αρχικά κανείς δεν είχε παρατηρήσει, όμως με το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει παράβαση καθώς ο Ιωαννίδης είναι ακάλυπτος και σκοράρει. Πάλι ο Σιδηρόπουλος στο var με βοηθό var τον Μπουξμπάουμ.

Ο Γκορτζίλας σαφώς και δεν έχει ευθύνη αφού η φάση εξετάζεται από το var, γραμμή δεν μπαίνει και δεν την βλέπει ποτέ και κανείς από εμάς με αποτέλεσμα να είναι μόνο ύποπτο αυτό που συνέβη στην Ριζούπολη. Ο Κλάτενμπεργκ που συνεχίζει να “μαγειρεύει” τους ορισμούς, να συμπεριφέρεται σαν να μιλάει σε ιθαγενείς χειρίστου είδους που δεν έχουν καμία δουλειά με όσα βλέπουμε και που μόνο ανθρώπινα λάθη δεν θεωρούνται όλα όσα βλέπουν τα μάτια μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook