Το what if που δεν θα απαντηθεί ποτέ για τον Σακόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφή του Βαγιέμπαχ Σακόρ έκανε κρότο όταν ο ΟΦΗ τον απέκτησε με μεταγραφή από την Γκέτεμποργκ τον Ιανουάριο του 2019.

Ήδη από τον Γενάρη του 2019 όταν και ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού, πληρώνοντας μάλιστα την Γκέτεμποργκ, για να τον φέρει στο Ηράκλειο είχε προκληθεί αίσθηση καθώς επρόκειτο για ένα άκρως ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό project. Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2018 – 2019 χρειάστηκε χρόνο εγκλιματισμού για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που βρήκε στην Ελλάδα και στην συνέχεια όλοι ανυπομονούσαν για να δείξει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Και πράγματι ο Σακόρ πραγματοποίησε κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα του ΟΦΗ ωστόσο αυτό που έλειψε από την εικόνα του θηριώδους κεντρικού χαφ ήταν η σταθερότητα. Παράλληλα δεν έλειψαν οι τραυματισμοί και οι ατυχίες. Όπως ατυχία ήταν το γεγονός ότι πάνω που ανέβαζε ρυθμούς και παρουσίαζε μέσα στο γήπεδο μια εξαιρετική εικόνα, ήρθε ο τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Βόλο όταν συγκρούστηκε με τον Κοροβέση στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Το ίδιο συνέβη και φέτος. Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβρη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, επανάκαμψε μετά από τρεις μήνες και κατά γενική ομολογία στα παιχνίδια των play out πραγματοποίησε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα του ΟΦΗ. Τα 45 παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε σε αυτά τα 2,5 χρόνια που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ είναι ένας ενδεικτικός αριθμός της παρουσίας του Σακόρ στον σύλλογο. Η παρουσία του Σακόρ στον ΟΦΗ αποτελεί ένα μεγάλο “what if” αν δεν αντιμετώπιζε τις ατυχίες, αν είχε μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια και πως θα μπορούσε να εξελιχθεί τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και για την συνεισφορά του στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook