Η αλλαγή “μανατζερικής στέγης” του Μιγκέλ Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ ανακοίνωσε, μέσω των social media, την αλλαγή εκπροσώπων του – είδηση που έχει την σημασία της.

To καλοκαίρι του 2018 ο Μιγκέλ Μεγιάδο έκανε, για πρώτη φορά στην καριέρα του, το υπερατλαντικό ταξίδι αφήνοντας πίσω του την Αργεντινή και την Τσακαρίτα για λογαριασμό του ΟΦΗ. Στο Ηράκλειο έδεσε με τον σύλλογο και τον κόσμο του, έγινε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του club, υπογράφοντας το περσινό καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Μέχρι και πριν από μερικούς μήνες, τον Μεγιάδο εκπροσωπούσε ο Αριέλ Πάεζ, ο παλαίμαχος παίκτης του Πιερικού ήταν εκείνος που μεσολάβησε στην μεταγραφή του με τον Αργεντινό χαφ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το γραφείο AA Managers που εκπροσωπεί συμπατριώτες του. Μεταξύ αυτών είναι ο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης, ο Ματέο Πιζάνο που ήρθε φέτος στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου και ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Μιγκέλ Μεγιάδο. Η είδηση από μόνη της έχει ιδιαίτερη σημασία, δείχνει αφενός την άνοδο της χρηματιστηριακής αξίας του Μιγκέλ Μεγιάδο που μέσα στην τριετία που αγωνίζεται στην Ελλάδα έγινε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του πρωταθλήματος και αφετέρου μπαίνει σε ένα γραφείο μάνατζερ με πολλές και στενές σχέσεις τόσο με ομάδες της Αργεντινής, όσο και της Μέσης Ανατολής – με ότι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον…

“Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια” αναφέρει στην ανάρτηση του ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Η ανάρτηση του Μιγκέλ Μεγιάδο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M.Mellado 29 (@mella.migue29)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook