ΑΕΚ: Ένα κακομαθημένο παιδάκι που κλαίγεται γιατί της πήραν το παιχνίδι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όταν κερδίζεις με 3-0 στο 78′ και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με την προπαγάνδα που έχεις στήσει παντού.

Το ότι η ΑΕΚ επιχειρεί να βγει από πάνω είναι προφανές. Το κάνει γιατί δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αδιανόητο ναυάγιο της από το 78ο λεπτό και μετά όταν και προηγήθηκε 0-3. Ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει αυτό που πολλοί δεν το πίστευαν, αρκετοί αποχώρησαν από το γήπεδο στο τελευταίο δεκάλεπτο ή ελάχιστα πριν γίνει το 1-3 από το Νέιρα. Και όχι άδικα. Την ίδια ώρα λοιπόν αφού ένας σύλλογος του μεγέθους της ΑΕΚ κατάφερε να δεχτεί την ισοφάριση από έναν ΟΦΗ που φαινόταν πελαγωμένος, ξεκίνησε η προπαγάνδα.

Με διαρροές φωτογραφιών οπαδών που μπήκαν για να μαζέψουν τα πανό και δεν μίλησαν σε κανέναν. Με αδιανόητες δικαιολογίες του τύπου “ο Φωτιάς έφυγε πριν πάμε να παραπονεθούμε”. Γενικά με τέτοιου είδους αθλιότητες που δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση. Και η επιμονή της να δείξει πως συνέβη… κάτι ενώ δεν έγινε και τίποτα απολύτως, αποδεικνύει το πόσο μικρόπρεπως συμπεριφέρεται σαν να είναι ένα κακομαθημένο παιδάκι που της πήραν το παιχνίδι και κάθεται και κλαίει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook