Παναγιώτη Κονέ στην Κρήτη την φιλία την βάζουμε πάνω απ’ όλα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι προσωπικές σχέσεις του Παναγιώτη Κονέ με τον Γιώργο Σαμαρά είναι γνωστές από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Ομάδα.

Ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί και πορεύτηκαν για αρκετά χρόνια με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μέσα από την κοινή τους θητεία στην Εθνική ομάδα, οι σχέσεις των Παναγιώτη Κονέ και Γιώργου Σαμαρά πέρασαν σε άλλο επίπεδο, εξελίχθηκαν σε προσωπική φιλία που άντεξε στον χρόνο. Κάτι που το γνωρίζει και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Στην Κρήτη είναι γεγονός πως την φιλία την έχουμε στα ιδανικά μας πάρα πολύ ψηλά. Η Κρητική φιλοξενία και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την φιλία οι Κρητικοί είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Κάτι το οποίο ο Κονέ δεν σεβάστηκε. Δεν σεβάστηκε την προσωπική του φιλία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ που για αρκετά χρόνια μοιράζονταν τα αποδυτήρια στην εθνική ομάδα, που ανέπτυξαν μια προσωπική σχέση στο πέρασμα του χρόνου και ήρθε να κάνει μαγκιές στο Ηράκλειο δίχως μάλιστα να προκληθεί. Επίπεδο παλαίμαχου διεθνούς άσου να δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε μια εξέδρα γεμάτη από κόσμο. Και όχι μόνο αυτό αλλά όσα βγήκαν από το στόμα του στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” θα έκαναν και τους τοίχους να ντραπούν. Σαφώς και είναι επαγγελματίας, εργάζεται για την ομάδα του, κοιτάζει το συμφέρον της αλλά πάνω από όλα είναι οι προσωπικές σχέσεις. Και με την αλγεινή συμπεριφορά του χθες, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος του δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν σέβεται έναν πρώην συμπαίκτη του και στενό του φίλο μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Ας μάθει λοιπόν ο Κονέ πως στην Κρήτη η φιλία είναι πάνω απ’ όλα. Οι Κρητικοί βάζουν τις προσωπικές σχέσεις στις πρώτες θέσεις της λίστας τους, σέβονται και έχουν τιμή.

Που να ξέρει όμως ο Παναγιώτης Κονέ, απόδειξη η συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook