Διαμεσολαβητής ο Μπουλούτ για Μάουρερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Ράϊνερ Μάουρερ συνεχίζει να διατηρεί μια “σκληρή στάση” πάνω στο θέμα των οφειλών του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του και για αυτόν τον λόγο ζητήθηκε η συνδρομή του Ερόλ Μπουλούτ που γνωρίζει προσωπικά τον Γερμανό τεχνικό.

O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει άλλαξει στάση απέναντι στις απαιτήσεις της ομάδας ώστε να προχωρήσει σε έναν διακανονισμό με τον σύλλογο και να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ο Ραΐνερ Μάουρερ συνεχίζει να ζητάει “εδώ και τώρα” τα χρήματα που του οφείλονται με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα από την πλευρά του ΟΦΗ.

Για αυτόν τον λόγο – και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια – κλήθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ ώστε να πείσει τον Μάουρερ να δεχτεί τον διακανονισμό που του προτείνει ο ΟΦΗ.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής γνωρίζει προσωπικά τον Γερμανό προπονητή και έχει ξεκινήσει να κάνει το “ψηστήρι” προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Ήδη, ο Ερόλ Μπουλούτ βρίσκεται σε επαφή με τον Μάουρερ εξηγώντας του την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της διοίκησης.