Ο Αγγελάκης εκτέθηκε απροκάλυπτα με την φάση του Βράκα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αγγελάκης έχασε την μπάλα στο “Γεντί Κουλέ”, όχι γιατί δεν έδωσε τα δύο πέναλτι για τα οποία διαμαρτυρήθηκε ο ΟΦΗ και τα οποία δεν ήταν για να είμαστε ειλικρινείς αλλά για την φάση του 19ου λεπτού.

Η διαιτησία του Θεσσαλονικιού διαιτητή κρίνεται για πολλά από αυτά που είδαν τα μάτια μας το βράδυ της Δευτέρας. Σίγουρα όχι για τις δύο φάσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όπου ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για ισάριθμα πέναλτι γιατί δεν υπάρχουν. Και αν στην φάση του Μπουζούκη δείχνει να φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή, ορθώς γυρίζει πίσω την φάση και δίνει το φάουλ του Ντουρμισάι. Με το var πλέον είναι όλα διαφορετικά, θα υπενθυμίσουμε πως ανάλογη φάση (υπέρ του ΟΦΗ) είχε γίνει την σεζόν 2019 – 2020 σε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο όταν είχε πετύχει γκολ και τελικώς ακυρώθηκε καθώς είχε γίνει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Όπως ομοίως και στην φάση του χεριού του Μπαχανάκ που επίσης δεν υπάρχει παράβαση, ούτε πρόθεση να κόψει την πορεία της μπάλας.

Αλλά.

Από εκεί και πέρα, για να μην αναφερθούμε στο πόσο αλλοπρόσαλα σφύριζε με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο γήπεδο εις βάρος του, η φάση που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα είναι εκείνη του 19ου λεπτού που χάρισε ξεκάθαρη αποβολή στον Βράκα. Ο παίκτης του Λεβαδειακού είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα και σε εκείνη την φάση τραβάει τον Μπαλογιάννη από την φανέλα και ενώ ο Αγγελάκης είναι μπροστά στην φάση και σφυρίζει το φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, του χαρίζει ξεκάθαρα την αποβολή γλυτώνοντας τον Λεβαδειακό από το αριθμητικό μειονέκτημα και παίζοντας με 10 ποδοσφαιριστές για 70 ολόκληρα λεπτά. Η φάση αυτή τον εκθέτει ξεκάθαρα και απροκάλυπτα φρόντισε να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες δύσκολες φάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook