Pics | Στιγμές χαλάρωσης στο Μόναχο με ποδόσφαιρο και μπάσκετ για τον Βάλντας Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο προπονητής του ΟΦΗ βρέθηκε στο Μόναχο περνώντας ένα… αθλητικό Σαββατοκύριακο βλέποντας το παιχνίδι της Ζαλγκίρις στο μπάσκετ και πηγαίνοντας στην Allianz Arena.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας εκμεταλλεύτηκε το ρεπό για το Πάσχα, ταξιδεύοντας στο Μόναχο για να παρακολουθήσει παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της ομάδας που υποστηρίζει, της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην Μπάγερν για την Euroleague, ενώ παράλληλα βρέθηκε και στο Allianz Arena για να δει το παιχνίδι Μπάγερν – Χόφενχαϊμ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ένα όμορφο αθλητικό Σαββατοκύριακο στο Μόναχο! Πρώτα απ’όλα, η πολυπόθητη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην Μπάγερν που μας έδωσε το εισιτήριο για τα Play Off της Euroleague.

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί βρέθηκαν στο Μόναχο για να στηρίξουν την ομάδα. Η υποστήριξη ήταν απίστευτη, άλλη μία στιγμή υπερηφάνειας στην ιστορία της ομάδας. Μετά από την επιτυχημένη αποστολή, συνάντηση με παλιούς φίλους, αξιοθέατα, βιβλιοπωλεία και το ματς της ποδοσφαιρικής Μπάγερν ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook