Το 6-1 του 2015 και η σοβαρότητα του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, κάνουν πάντα κύκλους και το Σάββατο ο ΟΦΗ υποδέχεται τους Αρκάδες που καίγονται για τη νίκη.

Λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας φιλοξενούν τον Αστέρα Τρίπολης και όπως έχει πει πολλάκις ο Λιθουανός τεχνικός, πάντα βρίσκεται σε εσωτερική αναζήτηση για ένα “κίνητρο”.

Σίγουρα, λοιπόν ένας έξτρα λόγος για υπενθύμιση ενόψει του αγώνα του “Γεντί Κουλέ” αποτελεί και το παιχνίδι που έγινε τον Φεβρουάριο του 2015 όταν και ο ΟΦΗ είχε πάει στην Τρίπολη με ελάχιστους ποδοσφαιριστές, λίγες εβδομάδες πριν τελικά αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες δείχνοντας, τότε έναν πρωτοφανή ζήλο και μη σεβόμενοι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΦΗ, έφτασε στο σημείο να βάλει έξι γκολ αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που είχε πάει στην Τρίπολη με 14 ποδοσφαιριστές όπου κάποιοι εξ’ αυτών έκαναν τότε τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Με τον Αστέρα Τρίπολης να έρχεται στο Ηράκλειο και να καίγεται για τους βαθμούς καθώς ενδέχεται να μπει σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία, στον ΟΦΗ θα πρέπει να δουν με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση (όπως και έγινε με την Λαμία) και να φτάσει στη νίκη όπου ενδεχομένως, από το Σάββατο, να τον φέρει και πρώτο στα play out. Όχι, ότι η έβδομη θέση δίνει κάτι παραπάνω, μιας και είναι θέμα γοήτρου μόνο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook