Πρώτες ανάσες μετά από δύο χρόνια ο παίκτης – ατμομηχανή του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Έρικ Λάρσον συνεχίζει με απτόητο ρυθμό στο φετινό πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και πρόκειται να ξεκουραστεί τον Μάη για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια.

Ο Σουηδός μπακι κατέγραψε στο Περιστέρι ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση και ολοκληρώνει την χρονιά με κεκτημένη ταχύτητα. Και είναι σημαντικό να καταγραφούν οι επιδόσεις του Έρικ Λάρσον που όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, παίζει ασταμάτητα Ο Σουηδός μπακ πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση δίνοντας στο Νουά Ντίκο μια τρομερή ασίστ για να διαμορφώσει ο Μαλινέζος φορ το τελικό 3-2. Πέρα όμως από τις επιδόσεις του Λάρσον μέσα στο γήπεδο, που είναι ο πρώτος παίκτης του ΟΦΗ σε λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, είναι σημαντικό ότι πλέον φτάνει για τον ίδιο και η ώρα της ξεκούρασης και μάλιστα για πρώτη φορά έπειτα από δύο σχεδόν χρόνια. Ο Σουηδός παίζει ασταμάτητα από τον Οκτώβριο του 2021 ενώ πέρυσι το καλοκαιρι όταν έφτανε στο τέλος της η χρονιά στην Σουηδία, εκείνος έπαιρνε μεταγραφή για τον ΟΦΗ παίζοντας μάλιστα λίγα 24ωρα μετά την έλευση του στην Κρήτη.

Οπότε μπορεί να γίνει κατανοητό, πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο που θα πάρει ανάσες και πως όλοι μέσα στον ΟΦΗ έχουν προσδοκίες ότι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερος σε σχέση με την φετινή καταγράφοντας και έξι ασίστ – όντας ο πρώτος πασέρ της ομάδας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook