Η χρονιά της συσπείρωσης, της ενότητας και του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καμία φορά δεν είναι τόσο το οικονομικό, όσο η… κίνηση. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία λοιπόν το “κρατήθηκαν οι ίδιες τιμές των διαρκείας”, όσο ότι ο ΟΦΗ στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Πάντα πίσω από κάθε ενέργεια ή απόφαση, πρέπει να μετράμε την πρόθεση. Ο ΟΦΗ με την απόφαση του να διατηρήσει ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και παράλληλα την μείωση σε τρεις ή ακόμα και η θέσπιση έκπτωσης της τάξης του 50% σε άλλες τρεις δείχνει ότι αυτό που θέλει και επιθυμεί είναι η συσπείρωση και η ενότητα. Και η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα!

Ο ΟΦΗ έχει χτίσει ήδη την βάση του ποδοσφαιρικού τμήματος, η ομάδα πάει για τις λιγότερες προσθήκες που δείχνουν και το χτίσιμο ενός κορμού, ικανού (με τις κατάλληλες προσθήκες) να κάνει την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα είναι όλα τους στοιχεία που χαράζουν την πορεία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Και πράγματι έτσι όπως οδηγούμαστε στο φετινό καλοκαίρι, ο ΟΦΗ πάει για μια χρονιά που ο κόσμος του πρέπει να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα και προς κάθε κατεύθυνση. Το club του δείχνει τον δρόμο και εκείνος ακολουθεί στην πορεία που πρέπει να χαράξουν όλοι. Αυτόν της ενότητας και της συσπείρωσης και τα υπόλοιπα έπονται μέσα από τους παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook