Ο Λάρσον αγωνίστηκε με γνωστά… χρώματα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ με την Μπρέντα, έφερε σίγουρα μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν στον Έρικ Λάρσον, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα της… Μάλμε.

Ο ΟΦΗ έδωσε χθες (25/07) το δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας την Μπρέντα σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με 3-2 υπέρ της αντιπάλου του.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο ΟΦΗ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη νέα του, τρίτη εμφάνιση για την σεζόν 2023-24 και κάτι που σίγουρα πρόσεξαν αρκετοί είναι ότι ο Έρικ Λάρσον έχει μία ιδιαίτερη… σύνδεση με τα χρώματα της εμφάνισης, το γαλάζιο και το λευκό. Ο 32χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αγωνιζόταν από το 2018 έως το 2022, μέχρι πριν έρθει δηλαδή στο Ηράκλειο, στην πατρίδα του με τη φανέλα της Μάλμε.

Η Μάλμε, παραδοσιακά φοράει εμφανίσεις στα ίδια χρώματα με την φετινή 3η του ΟΦΗ, δηλαδή γαλάζιες κάλτσες – λευκό σορτσάκι – γαλάζια φανέλα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Λάρσον αγωνίστηκε με γνωστά στον ίδιο χρώματα.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε αριστερά τον Λάρσον με την 3η εμφάνιση του ΟΦΗ και δεξιά τον Σουηδό με τη φανέλα της Μάλμε από το πρόσφατο παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook