ΑΕΚ – Διαμαντόπουλος: Ρεκόρ ορισμών σε δικά της παιχνίδια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια περίεργη… έλξη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον διαιτητή της ΕΠΣ Αρκαδίας Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, καθώς έχει οριστεί σε 19 αγώνες της ΑΕΚ (περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα) και στα 11 τελευταία η ΑΕΚ έχει 11 νίκες

«Έρωτας» είναι η αιτία. Μεγάλος. Ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Το’ χει η μοίρα του ρέφερι από την ΕΠΣ Αρκαδίας να ορίζεται και να διευθύνει αγώνες της ΑΕΚ. Συνολικά 19 παρουσίες σε ματς της ΑΕΚ, όχι ένα και δύο, περισσότερα ματς από κάθε άλλη ομάδα.

Μάλιστα στα τελευταία 11 παιχνίδια με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο, η ΑΕΚ έχει 11 νίκες σε διάστημα από το 2019 μέχρι σήμερα. Επιπλέον έχει σφυρίξει και έξι πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ (κανένα σε αντίπαλο). Όσα δεν έχει δώσει υπέρ καμιάς άλλης ομάδας.

Είναι τέτοια η έλξη, που ο Διαμαντόπουλος, ακόμη και ως 4ος, έχει οριστεί τις περισσότερες φορές σε αγώνες της ΑΕΚ.

Για όσους θυμούνται καλά, ο Διαμαντόπουλος είχε επιλεγεί αρχικά ως 4ος στο περιβόητο παιχνίδι με τον Άρη και την υπόθεση με τους… μεθυσμένους Πολωνούς και τελική διηύθυνε αυτός το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο 40χρονος διαιτητής ορίστηκε στο προσεχές ΟΦΗ – ΑΕΚ, ενώ είχε οριστεί και στο περσινό ΟΦΗ – ΑΕΚ (0-3), για να μην χαλάνε και τα… γούρια, όπως πιστεύουν ορισμένοι.

Εδώ είναι που λέμε, εδώ υπάρχει… ένας έρωτας μεγάλος.

sportday.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook