Ο ΟΦΗ, ο Καζίας και το “ανοίγω – κλείνω” το γήπεδο όποτε θέλω

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια χώρα και ένα ελληνικό ποδόσφαιρο όπου προφανώς δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, βλέπουμε περιστατικά όπως το γήπεδο των Σερρών.

Μέχρι και πριν από κανένα 20ημερο, παραμονές του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό, διαβάζαμε τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού για το πως το γήπεδο θα γίνει “ο λάκκος των λεόντων” και μια ολόκληρη σπέκουλα για να γίνει εκεί το παιχνίδι.

Έναν μήνα αργότερα αφού ο ΟΦΗ έγινε η μοναδική ομάδα, μετά την κατακραυγή με το γήπεδο του Πανσερραϊκού, που αγωνίστηκε εκεί πέρα οι Σερραίοι δεν ξεσήκωσαν τον κόσμο, βασικά ο Καζίας έχει εξαφανιστεί από τα μικρόφωνα και τις κάμερες και βλέπουμε να γίνεται ανταλλαγή έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Ενώ κανονικά και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα έπρεπε να γίνει στην Τούμπα, την δεύτερη έδρα του Πανσερραϊκού, βλέπουμε ότι στην Ελλάδα το “ανοίγω-κλείνω το γήπεδο μου” γίνεται όποτε θέλει ο καθένας, όπως γουστάρει και με όποιον γουστάρει.

Τίθενται λοιπόν σοβαροί λόγοι ισονομίας του πρωταθλήματος όταν με… προκάτ αποφάσεις ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε να πάει να παίξει σε ένα, δια νόμου, ακατάλληλο γήπεδο και μετά από 10 ημέρες αυτό έκλεισε δίχως να μας πει κανείς τον λόγο και το γιατί!

Την ώρα που υποχρεώθηκε να παίξει στις Σέρρες και μετά από μια εβδομάδα το γήπεδο κλείνει, που ως δια μαγείας θα ανοίξει ξανά στο μέλλον, για να γίνει στην Τούμπα αυτό του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ σε ένα πρωτάθλημα με ξεχωριστούς κανόνες για τον καθένα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook