Όταν ο Πέπε Μελ πήρε τον Τιεβί Μπιφουμά στην Γουέστ Μπρομ!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Πέπε Μελ είχε υπάρξει προπονητής του πρώην παίκτη του ΟΦΗ, Τιεβί Μπιφουμά στην Γουέστ Μπρομ!

Πρόκειται για μία από τις συμπτώσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, και μετά λες «κοίτα πως τα φέρνει η ζωή». Το 2014, ο… επόμενος προπονητής του ΟΦΗ, είχε πάρει στην Γουέστ Μπρομ τον… πρώην παίκτη του ΟΦΗ! Πιο συγκεκριμένα, ο Πέπε Μελ που θα αναλάβει τον ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Βάλντας Νταμπράουσκας είχε πάρει τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ και νυν της Κηφισιάς, Τιεβί Μπιφουμά στην τότε ομάδα του, την Γουέστ Μπρομ!

Η ομάδα αγωνιζόταν τότε στην Premier League και ο 21χρονος τότε Μπιφουμά, είχε κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Εσπανιόλ και όχι μόνο, και πολλοί συνέκριναν τα χαρακτηριστικά του με εκείνα του Μάριο Μπαλοτέλι. Σε δηλώσεις του, ο Μελ είχε μιλήσει για τον Κονγκολέζο: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, γρήγορος, καλός επιθετικός. Βρίσκεται εδώ μόνο μία εβδομάδα και πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα».

Ο Μπιφουμά είχε αποκτηθεί από την Αγγλική ομάδα για έξι μήνες με την μορφή δανεισμού και στη συνέχεια επέστρεψε στην Εσπανιόλ, το καλοκαίρι του 2014. Ο έμπειρος παίκτης αγωνίστηκε στον ΟΦΗ από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Αύγουστο του 2023, όταν και μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό της Κηφισιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook