Μαζί με τα παιδιά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Θύρα 6 ο Νίκος Τσαμπουράκης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν την Κυριακή κατάμεστο με 6000 περίπου φίλους του ΟΦΗ να παρακολουθούν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Το ισόπαλο 2-2 άφησε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς με λίγη προσοχή και τύχη παραπάνω στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να έρθει μια μεγάλη νίκη.

Αναμφίβολα όμως ήταν ένα από εκείνα τα παιχνίδια που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος κόσμος, με τον ΟΦΗ να παίζει ψυχωμένα σε ένα γεμάτο γήπεδο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ήταν ένα ντέρμπι από τα παλιά! Βέβαια για άλλη μια φορά την δική τους σημαντική παρουσία είχαν τα παιδιά του ΟΦΗ, από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου και άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη, που βρέθηκαν στην Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ». Μαζί τους για άλλη μια φορά ήταν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνης και επικεφαλής της Ακαδημίας Νίκος Τσαμπουράκης, ένας άνθρωπος γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και του «Γεντί Κουλέ» που ξέρει περισσότερο από τον καθένα τι σημαίνει ΟΦΗ!

Ο Νίκος Τσαμπουράκης είναι από τους θερμούς υποστηρικτές της διαπαιδαγώγησης με την ομιλίτικη ιδέα στα νέα παιδιά και συνεχώς λέει ότι μέσα από την Ακαδημία δεν δημιουργούνται μόνο ποδοσφαιριστές για το μέλλον αλλά και υγιείς φίλαθλοι για τον ΟΦΗ. Γι’ αυτό και είδε το παιχνίδι μαζί με τα νέα παιδιά του ΟΦΗ, στέλνοντας το δικό του ηχηρό μήνυμα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook