Ο Μελ το έκανε στην Αλμερία όπως με τον Αποστολάκη ρίχνοντας στο γήπεδο 18χρονο χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν εκείνος που έχρισε μέλος της αποστολής, τον Ρεθυμνιώτη μέσο και στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αλμερία έδειξε ξανά ότι ενδιαφέρεται για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η Αλμερία, με τον Πέπε Μελ στον πάγκο της κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη στην La Liga επικρατώντας εκτός έδρας της Λας Πάλμας με 1-0.

Ωστόσο πέραν αυτού του γεγονότος ότι η Αλμερία κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, τα Ισπανικά ΜΜΕ κάνουν ιδιαίτερη μνεία στην απόφαση του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ ότι έδωσε φανέλα βασικού στον 19χρονο Ισπανό μέσο Μάρκος Πένια που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα αλλά και στην U19!

Η Ισπανία που βέβαια δεν χρειάζεται να πούμε γιατί είναι πρωτοπόρα στην παραγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών, ήταν η ευκαιρία για τον Πέπε Μελ να επιστρέψει στην La Liga και παράλληλα να παρουσιάσει τον Μάρκος Πένια που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αγώνα με την Λας Πάλμας παρότι έκανε ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία ήταν μεταξύ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook