Ανακουφισμένος και ο Ανέστης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για διακοπές ήρθε στο Ηράκλειο ο Ανέστης Αγρίτης όμως όπως ήταν φυσιολογικό βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της αδειοδότησης με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να μην κρύβει την ανακούφιση του για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πάτησε… Κρήτη την προηγούμενη εβδομάδα και την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μυτιλήνη, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τις διακοπές του. Με την υπόθεση των «11» να είναι σε εξέλιξη όλες τις προηγούμενες ημέρες, ο Ανέστης Αγρίτης δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που τον ρωτούσαν για αυτήν την ιστορία που τον έχει βάλει στην μέση». Όπως έλεγε και ο ίδιος σε άτομα του περιβάλλοντος του «ήταν δυνατόν να θέλω εγώ το κακό του ΟΦΗ; Στο Ηράκλειο πέρασα τα ομορφότερα χρόνια της καριέρας μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ».

Όπως γίνεται κατανοητό, μετά την σημερινή – οριστική – συμφωνία εμφανίστηκε και ο ίδιος ανακουφισμένος αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακεί το όνομα του σε οτιδήποτε – αρνητικό – αφορούσε τον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook