Εκείνοι «έμαθαν» μπάλα στο ΒΑΚ και τώρα οδηγούν τον Πλατανιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος δεν αντιπροσωπεύει πλήρως την αλήθεια όμως αρκεί να αναδείξει πως μπορεί να τα φέρει η ζωή καμία φορά. Τρεις ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ – που όμως δεν φόρεσαν ποτέ την φανέλα του – αποτελούν βασικά στελέχη του Πλατανιά!

Ο λόγος για τους Μάρκο Μαραγκουδάκη, Μηνά Τζανή και Αντώνη Μανουσάκη που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι των “ερυθρόλευκων” με την Παναχαϊκή οδηγώντας την ομάδα τους σε μια σπουδαία νίκη.

Για τον πρώτο τα έχουμε πει ξανά και ίσως να πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά “εγκλήματα” που έχουν γίνει στον ΟΦΗ. Ήρθε από το Ρέθυμνο σε πολύ μικρή ηλικία αποτελώντας τον βασικό επιθετικό του ΟΦΗ ’94. Ωστόσο δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το 2001 έχοντας ως προορισμό τον Εθνικό. Για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Αθήνας (Φωστήρας, ΠΑΟ Ρουφ, Ακράτητος) μέχρι και φέτος που επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά. Ο 30χρονος επιθετικός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Πλατανιά στην Football League έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 11 κάνοντας χθες “σεφτέ” στα πλέι – οφ σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης.

Όσον αφορά τον Μηνά Τζανή, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη των προπονητών του ΟΦΗ ωστόσο φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους στόπερ της κατηγορίας.

Τέλος, ο Αντώνης Μανουσάκης αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ ωστόσο στην συνέχεια αποχώρησε παίζοντας με τον ΠΑΟΚ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Φέτος, μετακόμισε στον Πλατανιά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των προπονητών του που σε ηλικία 22 χρονών αγωνίζεται ως δεξί μπακ παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook