Το… «κύκλωμα» της Σούπερ Λιγκ και ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες 48 ώρες δεν έχουν κανένα προηγούμενο με το «κύκλωμα» της Σούπερ Λιγκ να βγάζει «ετσιθελικά» ότι ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ώρες, όλοι όσοι παρακολουθούν τον ΟΦΗ γίνονται μάρτυρες μιας ιστορίας που έχει αποκλειστικό σκοπό την σωτηρία των ΑΕΚ και Άρη. Και μέσα σε αυτήν την ιστορία παρακολουθούμε κάποιους να βάζουν στην μέση και τον ΟΦΗ. Ότι και καλά ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα αν δεν τακτοποιήσει το θέμα με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Πολύ περισσότερο παρουσίασαν τον ΟΦΗ ως μια από τις ομάδες που το έθεσαν ως ζήτημα στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ την Πέμπτη. Μόνο που ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ΟΦΗ δεν γνώριζε τίποτα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ποτέ δεν έκρυψε ένα πρόβλημα που όλοι το γνωρίζουν στο Ηράκλειο. Όπως στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι αυτή η ιστορία αποτελεί άμεση προτεραιότητα για να κινηθεί η ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πως λοιπόν κάποιοι το εντόπισαν τώρα; Όταν μάλιστα υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν χρέη που αντιστοιχούν σε πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Βεβαίως και για τον ΟΦΗ το ποσό των 200 χιλ. ευρώ περίπου δεν είναι αμελητέα ποσότητα όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πρέπει να κάνουν Άρης και ΑΕΚ για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook